Londonski velški izbjegava zatvaranje i 1xbet osigurava nova ulaganja

Predstavnici prihoda i am. Carina je u ponedjeljak sudu priopćila da je neplaćeni porezni račun kluba – čija veličina nije objavljena – u cijelosti plaćena. Slučaj je odmah otpušten s troškovima.

Preuzimanje neimenovane grupe još uvijek podliježe odobrenju RFU-a, ali u izjavi London Welsh kaže: „Financijska sigurnost koju će 1xbet klub dobiti kao rezultat ove nove investicije sada će mu omogućiti da planira budućnost s povjerenjem i obnovljenim entuzijazmom. ” i da igrači kluba nisu bili plaćeni prošlog mjeseca.Londonski velški ne bi to komentirao kada bi se obratio, ali tekst njihove izjave i referenca na “planiranje budućnosti s povjerenjem” sugeriraju da to nije problem.

Bleddyn Phillips, londonski velški predsjednik, rekao je: “Oduševljeni smo i vrlo uzbuđeni što možemo najaviti dolazak novog vlasnika koji će klubu pružiti financijsku snagu da 1xbet održi svoju ambiciju da bude ne samo natjecateljski ragbi tim koji igra u vrhunskim utakmicama u Unitedu. Kraljevstvo, ali, jednako važno, učvrstiti i unaprijediti svoje društvene, društvene i amaterske aktivnosti u svom duhovnom domu u parku Old Deer Park.

Izgnanici su izgubili svih 22 lige u svojoj posljednjoj sezoni Premiershipa u 2014-15 i primio rekordan broj bodova unatoč 1xbet brojnim top signings kao što su bivši Engleska centar Olly Barkley i Novog Zelanda Svjetski kup pobjednik Piri Weepu.Tijekom sezone ispadanja – velška druga u tri godine – klub je izrazio žaljenje zbog nepravednosti uvjeta za klubove promaknute iz prvenstva, ne samo zbog nedostatka sredstava koje je osigurao RFU za one ispod Premiershipa. Kampali su za “ravnopravno igralište”, nešto što se tek treba ostvariti.

Velšanin se prošle sezone vratio u Old Deer Park, proveo je tri sezone na stadionu Kassam na Oxfordu gdje nisu uspjeli privući očekivanu gužvu i redovito se igralo na 1xbet nešto više od 2.000 ljudi. Oni su jedna od najstarijih strana engleskog ragbija, osnovana je 1885. i opskrbila Wales mnogim poznatim igračima, uključujući sedam poznatih britanskih lavova iz 1971. koji su osvojili 2-1 na turneji na Novom Zelandu.Ovo nije prvi put da su se suočili s financijskim poteškoćama: 2009. godine otišli su u upravu i bili su spašeni od likvidacije ulaganjem poduzetnika Neila Hollinsheada, samo da bi se Londonac zatvorio za tri točke prijevare dvije godine kasnije – više vijesti ovdje.